Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşadığı sağlık sorunları sonucu hayatını kaybetti. Demir, memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze töreni, Şalpazarı Merkez Camisi önünde gerçekleştirildi. Törene Demir'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti MKYK Üyesi Hilmi Türkmen, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bazı eski milletvekilleri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mustafa Demir'in cenazesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kara tarafından kıldırılan namazın ardından, Turalıuşağı Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. 64 yaşındaki Demir, 22, 23. ve 24. dönemlerde AK Parti'den Samsun milletvekili olarak görev yapmış ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmişti.
Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.