DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.797.140,73 -0,56%

Esenyurt'ta taksi ücreti tartışması kavgaya dönüştü

Esenyurt'ta iki kadının taksi ücreti nedeniyle çıkan tartışması kavgaya dönüştü; saç başa birbirine giren anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 21.12.2025 10:33
Güncelleme Tarihi: 21.12.2025 10:33

Esenyurt'ta taksi ücreti tartışması kavgaya dönüştü

Esenyurt'ta taksi ücreti tartışması kavgaya dönüştü

Esenyurt ilçesi Mehterçeşme Mahallesi Ufuk Caddesi'nde, dün gece saatlerinde iki kadın arasında taksi ücreti nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, taksiye binen iki kadın arasında ücretin kim tarafından ödeneceği konusunda çıkan anlaşmazlık kısa sürede şiddetlendi. Tartışma sırasında taraflar birbirine bağırdı ve sonrasında saç başa birbirine giren bir kavga yaşandı.

Görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı

Olay anları, çevrede bulunan kişiler tarafından çekilen cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı. Kayda yansıyan görüntülerde tarafların önce sözlü tartıştığı, ardından dakikalarca saç başa birbirine girdiği görülüyor.

Bir süre sonra sakinleşen tarafların olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Olayla ilgili başka bir bilgi ya da resmi açıklama metinde yer almıyor.

Esenyurt'ta kadınların taksi parası kavgası kamerada

Esenyurt'ta kadınların taksi parası kavgası kamerada

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.