DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.851.684,62 0,06%

Esenyurt'ta Pul Biber Yakmak Apartmanın Tahliyesine Neden Oldu

Esenyurt'ta haşerelerle başa çıkmak için yakılan pul biber, apartmanın tahliyesine ve iki kişinin dumandan etkilenmesine yol açtı.

Yayın Tarihi: 11.07.2025 01:16
Güncelleme Tarihi: 11.07.2025 01:16

Esenyurt'ta Pul Biber Yakmak Apartmanın Tahliyesine Neden Oldu

Esenyurt'ta, haşerelerden kurtulmak için mangalda pul biber yakan bir kişi, binanın tahliyesine neden oldu. Olay, Ardıçlı Mahallesi 789. Sokak'ta bulunan 6 katlı bir apartmanda meydana geldi.

Elde edilen bilgilere göre, Y.K. (41) isimli bir apartman sakini, haşere önlemi olarak mangalda pul biber yakmaya karar verdi. Ancak, yakılan biberden kaynaklanan yoğun duman, kısa sürede apartmanın her tarafını kapladı.

Dumanın etkisiyle apartmandaki diğer sakinler, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, binanın tahliyesini gerçekleştirirken, dumandan etkilenen iki kişi R.K. (25) ve K.G. (44) sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı