Erzurumspor FK, Sivasspor Maçına Hazır
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, ligin ilk haftasında Sivasspor ile yapacağı maça hazırlanıyor. Kulüp başkanı Ahmet Dal, Sivasspor'un kendileri için "kardeş takım" olduğunu vurgulayarak, “Onları heyecanla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yeni Transferler Tanıtıldı
Erzurumspor FK, yeni sezon öncesinde Palandöken Dağı’ndaki bir otelde düzenlenen imza töreninde, yeni transferlerini tanıttı. Kulüp başkanı Dal, takıma katılan Murat Cem Akpınar, Ali Ülgen, Amar Gerxhaliu, Adem Eren Kabak, Matija Orbanic, Marko Bozic, Benhur Keser, Mert Ünal, Brandon Baiye ve Hüsamettin Yener’i bularak, “Hepsi birbirinden değerli oyuncular.” dedi.
Ligdeki Zorluklar ve Beklentiler
Dal, yeni sezonda yüksek maliyetli transferlerin yapıldığına dikkat çekerek, zorlu bir mücadeleye hazırlandıklarını ifade etti. Yeni teknik ekip ve oyuncularla birlikte hedeflere ulaşmak için çaba gösterilecek.
Stadyum Projeleri Hakkında Açıklamalar
Sivasspor maçı öncesinde taraftarlarla buluşmayı beklediğini belirten Dal, yeni stadyum projesi hakkında da müjdeli haberler aldığını ifade etti. “Yeni stat konusunda gerekli görüşmeleri yaptık ve çok modern bir stat inşa edileceğinin müjdesini aldık.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, mevcut stadyumda zemin değişikliğine gidildiğini ve hibrit çim kullanıldığını belirten Dal, yeni sezonda pırıl pırıl bir zeminde mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
Erzurumspor FK'nın yeni sezon öncesi yaptığı transferlerin tanıtımı için Palandöken Dağı'ndaki bir otelde toplu imza töreni düzenlendi. Kulüp başkanı Ahmet Dal, açıklamalarda bulundu.
Erzurumspor FK'nın yeni sezon öncesi yaptığı transferlerin tanıtımı için Palandöken Dağı'ndaki bir otelde toplu imza töreni düzenlendi. Kulüp başkanı Ahmet Dal, açıklamalarda bulundu.