Erzurum'da kırmızı ışık ihlali sonucu kaza: 7 kişi hafif yaralandı
Kaza ve müdahale
Erzurum'un Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde, Kazım Karabekir Lisesi karşısında meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hafif yaralandı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, kazanın kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği tespit edildi. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluştu. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulanslarla hastaneye götürerek tedaviye aldı.
Kayıt ve soruşturma
Kaza anı, bölgeden geçen bir aracın araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüler, olayın aydınlatılmasında ve trafik güvenliği uygulamalarının değerlendirilmesinde önemli delil niteliği taşıyor.
Olayla ilgili polis inceleme başlattı. Yetkililer, kaza nedenlerinin kesin belirlenmesi ve sorumluların tespit edilmesi için kamera kayıtları ve olay yeri incelemelerini değerlendiriyor.
Not: Kaza haberleri, kırmızı ışık ihlalleri ve sürücü davranışlarının yol güvenliğine etkisi konusunda farkındalığı artırma açısından önem taşıyor.
ERZURUM’UN PALANDÖKEN İLÇESİ YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE, KAZIM KARABEKİR LİSESİ KARŞISINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 7 KİŞİ HAFİF YARALANDI.