Erzurum'da hanımlardan anlamlı buluşma

TDV Erzurum Kadın Kolları ve ADRB'nin düzenlediği kahvaltıda, Sosyal Hizmetler'deki çocuklar ile Kur'an kursu hafızları bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 11:53
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 11:53

Erzurum'da hanımlardan anlamlı buluşma

Erzurum'da hanımlardan anlamlı buluşma

Etkinlik ve katılımcılar

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Erzurum Kadın Kolları ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından düzenlenen kahvaltı programı, Nur Kur’an Kursu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Programa, Sosyal Hizmetler bünyesindeki çocuklar ile Kur’an kursu öğrencisi hafızlar bir araya geldi; buluşma samimi bir ortamda sürdü.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Didem Dinç Özay, İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe, İl Müftüsü eşi Hilal Çapçı, TDV Erzurum Kadın Kolları Sorumlusu Kadriye Bilici ve ADRB İl Koordinatörü Can Sefa Balcı katıldı.

Değerlendirme

Vali Yardımcısı Didem Dinç Özay, bu tür etkinliklerin toplumdaki dayanışmayı güçlendirdiğini, çocuklar arasındaki gönül bağlarının önem taşıdığını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Programın ev sahipliğini üstlenen Nur Kur’an Kursu Öğreticisi ve TDV Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Çakmak, çocuklarla hafızları buluşturmanın sevincini yaşadıklarını ve bu tür etkinliklerin sosyal dayanışmayı pekiştirdiğini ifade etti.

TÜRKİYE DİYANET VAKFI (TDV) ERZURUM KADIN KOLLARI VE AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU (ADRB), ANLAMLI...

TÜRKİYE DİYANET VAKFI (TDV) ERZURUM KADIN KOLLARI VE AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU (ADRB), ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!