Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 12. şubesi: Aşkale'de Halk Pazarı açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 12. şubesi olarak Aşkale'de Halk Pazarı hizmete girdi; amaç uygun fiyatlı ve kaliteli ürün sunmak.

Yayın Tarihi: 26.01.2026 16:25
Güncelleme Tarihi: 26.01.2026 16:25

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 12. şubesi: Aşkale'de Halk Pazarı açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 12. şubesi Aşkale'de hizmete girdi

Sosyal belediyecilik yaklaşımıyla halkın erişimine uygun fiyatlı market

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği marketler zincirine bir yenisini daha ekleyerek Aşkale ilçesinde Halk Pazarını hizmete açtı. Açılışla birlikte tesis, belediyenin 12. şubesi olarak faaliyete başladı.

Açılış törenine; Aşkale Kaymakamı Emre Oğuztürk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Uzundere Belediye Başkanı Halis Toprak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Çelik, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, ilçeye kazandırılan marketin vatandaşlara ekonomik açıdan önemli katkı sağlayacağını vurgulayarak, hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise belediye marketlerinin temel amacının vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı ürün sunmak olduğunu belirtti ve sosyal belediyecilik projelerinin artarak süreceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi ve Halk Pazarı vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Protokol programı kapsamında Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e bir tablo hediye etti.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAYATA GEÇİRDİĞİ MARKETLER...

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAYATA GEÇİRDİĞİ MARKETLER ZİNCİRİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAYATA GEÇİRDİĞİ MARKETLER...

Yazar
EDİTÖR

Hasan Polat

Selam, ben Hasan Polat. 24 yaşındayım, Ankara'dan yazıyorum. aksiyon.com.tr Finans ekibindeyim. Ben yeni nesil finans uzmanıyım; kripto paralar, borsa ve girişimcilik üzerine yoğunlaştım. Risk almayı severim, hızlı düşünürüm ve genç yatırımcılara hitap ederim.