DOLAR
42,82 -0,03%
EURO
50,63 -0,52%
ALTIN
6.137,01 -0,55%
BITCOIN
3.765.028,36 0,53%

Erzincan Emniyetinden Şehit Polis Hakan Can'ın 8. Yılında Ailesine Ziyaret

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü personeli, 19 Aralık 2017'de Ankara’da şehit olan Polis Memuru Hakan Can’ın 8. yıl dönümünde ailesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 23.12.2025 17:41
Güncelleme Tarihi: 23.12.2025 17:41

Erzincan Emniyetinden Şehit Polis Hakan Can'ın 8. Yılında Ailesine Ziyaret

Erzincan Emniyetinden Hakan Can için 8. yıl anması

Ziyaretin kapsamı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü personeli, 19 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da görev başında şehit olan Polis Memuru Hakan Can’ın şehadetinin sekizinci yıl dönümünde ailesini evinde ziyaret etti.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ile Üzümlü İlçe Emniyet Amirliği personeli hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret, şehidin yakınlarıyla bir araya gelinerek anma ve dayanışma amacı taşıdı.

Anma töreni ve mesajlar

Ziyaret esnasında Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve şehitler için dualar edildi. Yetkililer, başta Hakan Can olmak üzere tüm şehitler için Allah’tan rahmet dilendiğini ve şehit yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulunduklarını belirtti.

Emniyet yetkilileri, Türk emniyet teşkilatının aziz şehitlerin hatırasını yaşatmaya ve şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Yapılan ziyaretin, şehit ailesi tarafından memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

ŞEHİT POLİS MEMURU HAKAN CAN ŞEHADETİNİN 8. YILINDA ANILDI

ŞEHİT POLİS MEMURU HAKAN CAN ŞEHADETİNİN 8. YILINDA ANILDI

ŞEHİT POLİS MEMURU HAKAN CAN ŞEHADETİNİN 8. YILINDA ANILDI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.