DOLAR
42,81 -0,05%
EURO
50,57 -0,53%
ALTIN
6.140,05 -0,6%
BITCOIN
3.788.702,45 -0,14%

Erzincan'da Güvenli Okul Uygulamaları Sürüyor: Okul Çevreleri ve İş Yerleri Denetlendi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Ziya Gökalp İlkokulu ve Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde denetimlerini sürdürdü.

Yayın Tarihi: 08.11.2025 07:03
Güncelleme Tarihi: 08.11.2025 07:03

Erzincan'da Güvenli Okul Uygulamaları Sürüyor: Okul Çevreleri ve İş Yerleri Denetlendi

Erzincan'da "Güvenli Okul Uygulamaları" devam ediyor

Okul çevreleri ve çevredeki iş yerlerinde denetimler gerçekleştirildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında eğitim görmesini sağlamak amacıyla yürütülen "Güvenli Okul Uygulamaları" kapsamındaki denetimlerine devam etti.

Çalışma, Çocuk Şube Müdürlüğü koordinasyonunda ve bağlı ekiplerin katılımıyla gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında Ziya Gökalp İlkokulu ile Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevrelerinde kontrol ve denetimler yapıldı.

Denetimler sırasında okulla ilgisi olmayan şahıslar okul çevresinden uzaklaştırılırken, çevrede faaliyet gösteren iş yerlerinin denetimleri de gerçekleştirildi. Emniyet birimleri, bu uygulamalarla çocuk ve gençlerin günlük yaşam alanlarında oluşabilecek riskleri azaltmayı hedefliyor.

Emniyet yetkilileri, benzer uygulamaların kararlılıkla süreceğini vurgulayarak "Güvenli bir eğitim ortamı için uygulamalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Bu tür denetimler, okulların çevresindeki düzenin korunmasına, öğrencilerin ve velilerin güven duygusunun pekişmesine katkı sağlıyor. Yetkililer, okulla bağlantısı olmayan unsurların uzaklaştırılması ve çevre denetimlerinin düzenli yapılmasının, eğitim ortamının güvenliğinin sürekliliği açısından önem taşıdığını belirtiyor.

ERZİNCAN’DA GÜVENLİ OKUL UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

ERZİNCAN’DA GÜVENLİ OKUL UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

ERZİNCAN’DA GÜVENLİ OKUL UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.