Erzincan'da gençlik buluşması: görüş ve öneriler bakanla paylaşıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti'nin 'Söz Gençlikte' programında Erzincanlı gençlerle bir araya gelerek görüş, öneri ve sorularını dinledi.

Yayın Tarihi: 19.09.2026 01:18
Güncelleme Tarihi: 19.09.2026 01:18

Erzincan'da gençlik buluşması: görüş ve öneriler bakanla paylaşıldı

Erzincan'daki buluşma

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti'nin 'Söz Gençlikte' programı kapsamında Erzincan'da gençlerle bir araya geldi.

Etkinlik, AK Parti'nin 'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları' programı çerçevesinde düzenlendi ve gençlerle doğrudan iletişim kurulmasını hedefledi.

gençlerin görüş ve önerileri:

Toplantıda gençler görüş, öneri ve sorularını Bakan Yumaklı ile paylaştı. Gençlerin gündeme ilişkin değerlendirmeleri dinlendi ve taleplerin muhataplarına iletilmesi için notlar alındı.

bakanın mesajı:

Programın ardından paylaşımda bulunan Bakan Yumaklı, 'AK Parti'nin özünde de, yarınlarında da gençlerimiz var' ifadelerini kullandı.

Görüş alışverişine dayalı oturum, gençlerin doğrudan fikirlerini aktardığı ve Bakanlık düzeyinde dinlendikleri bir platform olarak gerçekleşti.

BAKAN YUMAKLI, ERZİNCAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU

BAKAN YUMAKLI, ERZİNCAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.