Erzin'de otoyolda motor alev aldı, itfaiye hızlıca müdahale etti

Erzin-Dörtyol otoyolunda seyreden bir otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü; yaralanma yok.

Yayın Tarihi: 28.07.2026 09:35
Güncelleme Tarihi: 28.07.2026 09:35

Erzin'de otoyolda motor alev aldı, itfaiye hızlıca müdahale etti

Olayın gelişimi:

Hatay'da, Erzin-Dörtyol otoyolu üzerinde seyir halindeki bir otomobilin motor kısmından alevler yükseldi. Sürücü veya çevredekiler tarafından yapılan ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

Müdahale ve sonuç:

Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı müdahale ederek alevlerin büyümesini engelledi ve kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın söndürüldükten sonra araçta soğutma çalışması gerçekleştirildi.

Ekiplerin çalışması sonucunda olayda can kaybı ya da yaralanma olmadığı öğrenildi.

HATAY'DA SEYİR HALİNDEYKEN MOTOR KISMINDAN ALEVLER YÜKSELEN OTOMOBİLDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE...

HATAY'DA SEYİR HALİNDEYKEN MOTOR KISMINDAN ALEVLER YÜKSELEN OTOMOBİLDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.