ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun Rekreasyon Kulübü'nü ziyaret etti
Ziyaret ve katılımcılar
Göreve geldiği günden bu yana öğrenci kulüplerinin faaliyetlerine önem veren Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, kendisinden randevu talep eden Rekreasyon Kulübü üyeleriyle Spor Bilimleri Fakültesi'nde bir araya geldi.
Ziyarette Rektör Altun'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Kırpık, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kaya eşlik etti. Kulüp heyetinde ise Rekreasyon Kulübü Danışman Hocası Prof. Dr. Ziya Bahadır, Kulüp Başkanı Ceren Kılınç ve kulüp üyeleri yer aldı.
Görüşmede öne çıkan konular
Ziyarette Rektör Altun, kulüp çalışmalarına ilişkin bilgi aldı ve öğrenci taleplerini dinledi. Toplantıda özellikle kulüplerin etkinlik planlaması, altyapı ihtiyaçları ve akademik-uygulamalı iş birliklerinin güçlendirilmesi gibi konuların önemine vurgu yapıldı.
Rektör Altun, öğrenci kulüplerinin üniversite yaşamına katkısını sürdürülebilir kılmak amacıyla destek verdiklerini belirtti ve öğrenci taleplerinin dikkate alınacağını ifade etti. Bu tür doğrudan iletişimlerin, kampüs içi uygulamalar ve öğrenci odaklı projelerde yön belirleyici olduğu kaydedildi.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve kulübün geleceğe yönelik planlarının değerlendirilmesiyle son buldu. Ziyaret, üniversite yönetiminin öğrenci organizasyonlarına yaklaşımının somut bir göstergesi olarak değerlendirildi.
GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BU YANA ÖĞRENCİ KULÜPLERİNİN FAALİYETLERİNE ÖNEM VEREN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH ALTUN, KENDİSİNDEN RANDEVU TALEBİNDE BULUNAN REKREASYON KULÜBÜ ÜYESİ ÖĞRENCİLER İLE FAKÜLTELERİNDE BİR ARAYA GELDİ.