Ergin Ataman Panathinaikos'a veda etti

Sezonu Panathinaikos'ta tamamlayan Ergin Ataman, sosyal medya paylaşımıyla takıma veda etti; vurgusu Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluk oldu.

Yayın Tarihi: 16.06.2026 12:55
Güncelleme Tarihi: 16.06.2026 13:03

Ergin Ataman Panathinaikos'a veda etti

Ergin Ataman Panathinaikos'a veda etti

Sezonu Panathinaikos'ta tamamlayan Türk antrenör Ergin Ataman, sosyal medya hesabından takıma veda etti.

Veda mesajı

"Kelimelerle ifade edilemeyecek sayısız harika anı ve duyguyla ayrılıyorum. Elde ettiğimiz başarılar ve kupalardan ziyade en büyük gururum, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğa katkıda bulunma fırsatı yakalamak oldu. Hepinize teşekkür ederim, hoşça kalın."

Değerlendirme

Ataman'ın mesajında, sportif başarıların ötesinde Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğa katkı vurgusu öne çıktı. Bu vurgu, kulüp ve taraftar ilişkileri bağlamında iki ülke arasındaki olumlu temasların önemine dikkat çekiyor.

Sosyal medya üzerinden yapılan bu tür veda açıklamaları, teknik direktörlerin hem profesyonel dönemlerini özetlemesi hem de kişisel değerlerini kamuoyuyla paylaşması açısından sıkça başvurulan bir iletişim yöntemi olarak öne çıkıyor.

SEZONU PANATHİNAİKOS’TA TAMAMLAYAN TÜRK ANTRENÖR ERGİN ATAMAN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YUNANİSTAN...

SEZONU PANATHİNAİKOS’TA TAMAMLAYAN TÜRK ANTRENÖR ERGİN ATAMAN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YUNANİSTAN EKİBİNE VEDA ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!