Eren Kaşıkçı için son veda Tokat'a uğurlandı

Sarıyer'de ölü bulunan şef Eren Kaşıkçı için Sancaktepe'de tören düzenlendi; Acun Ilıcalı ve meslektaşları katıldı, cenaze memleketi Tokat'a uğurlandı.

Yayın Tarihi: 30.07.2026 18:41
Güncelleme Tarihi: 30.07.2026 18:54

Eren Kaşıkçı için son veda Tokat'a uğurlandı

Cenaze töreni ve uğurlama:

37 yaşındaki MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı, Sarıyer Kilyos'taki evinde tek başına yaşadığı ve iki gündür kendisinden haber alınamadığı için evinde ölü bulunmuştu. Yapılan ilk incelemenin ardından cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi; otopsi tamamlandıktan sonra tabut ailesine teslim edildi.

Tören ayrıntıları:

Kaşıkçı için Sancaktepe Yenidoğan Cemevinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene yakınları, meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı; aralarında Acun Ilıcalı, şef Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya da yer aldı.

Adli süreç ve memleketine gönderilişi:

Otopsi işlemlerinin ardından cenaze ailesi tarafından teslim alındı ve defnedilmek üzere memleketi Tokat'a uğurlandı.

SARIYER’DEKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNAN 2021 MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI SANCAKTEPE’DE DÜZENLENEN...

SARIYER’DEKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNAN 2021 MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI SANCAKTEPE’DE DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNİN ARDINDAN DEFNEDİLMEK ÜZERE MEMLEKETİ TOKAT’A UĞURLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.