kaza nasıl gerçekleşti:
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Bağlık Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Y.G. idaresindeki 67 ACV 940 plakalı motosiklet, Çarşı istikametinden Erdemir Caddesi yönüne seyir halindeyken yolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan anne Ö.S. ve oğluna çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve oğlu yere düştü.
müdahale ve sağlık durumu:
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, Ö.S.'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, oğlunun ise kazayı yara almadan atlattığını bildirdi.
Kaza nedeniyle kısa süreliğine ulaşıma kapatılan yol, yaralının hastaneye sevk edilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı. Motosiklet sürücüsü Y.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü ve olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN ANNE VE OĞLUNA MOTOSİKLET ÇARPTI. KAZADA ANNE YARALANIRKEN, OĞLU KAZADAN YARA ALMADAN KURTULDU.