Olay
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir büfenin önünde meydana gelen olayda, dışarıda bulunan kilitli içecek dolabı hedef alındı. Edinilen bilgiye göre, üç şüpheli şahıs dolabın kapağını fiziki güç kullanarak zorla açtı ve içeriden muhtelif içecekleri çaldı.
Görüntüler
İş yerinin güvenlik kamerası olay anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, şüphelilerin hırsızlık sırasında kamerayı fark ettikleri ve tişörtleriyle yüzlerini gizlemeye çalıştıkları görülüyor. Ardından şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaştı.
Soruşturma
Olayın ardından polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
ZONGULDAK'IN EREĞLİ İLÇESİNDE, BİR BÜFENİN İÇECEK DOLABINI ZORLA AÇARAK HIRSIZLIK YAPAN ÜÇ GENCİN O ANLARI İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ. ŞÜPHELİLERİN KAMERAYI FARK ETTİKTEN SONRA TİŞÖRTLERİYLE YÜZLERİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKTİ.