Erdoğan ve Destici Cumhurbaşkanlığı külliyesinde görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ederek resmi bir görüşme gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 14.09.2026 19:12
Güncelleme Tarihi: 14.09.2026 19:12

Erdoğan ve Destici Cumhurbaşkanlığı külliyesinde görüştü

Görüşmenin ayrıntıları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kabul etti.

Kabul, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.

Katılımcılar:

Görüşmede tarafları Cumhurbaşkanlığı ile BBP temsil etti; Mustafa Destici toplantıda BBP Genel Başkanı sıfatıyla yer aldı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ'Yİ...

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ'Yİ KABUL ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.