DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.850.818,94 -0,13%

Erdoğan: İsrail'i Eleştiren Lider ve Kanaat Önderi Sayısı Artıyor, Uluslararası Baskıyı Artırma Gayretleri Sürüyor

Erdoğan görüşmede, İsrail'i eleştiren lider ve kanaat önderi sayısının arttığını; İsrail'e yönelik uluslararası baskının artırılması için gayretlerin sürdüğünü belirtti.

Yayın Tarihi: 18.09.2025 18:06
Güncelleme Tarihi: 18.09.2025 18:06

Erdoğan: İsrail'i Eleştiren Lider ve Kanaat Önderi Sayısı Artıyor, Uluslararası Baskıyı Artırma Gayretleri Sürüyor

Erdoğan: İsrail eleştirisinde lider ve kanaat önderi sayısında artış

Görüşmede öne çıkan başlıklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sırasında yaptığı açıklamada, İsrail'i eleştiren lider ve kanaat önderi sayısının arttığını söyledi.

Erdoğan, ayrıca İsrail'e yönelik uluslararası baskının artırılması için gayretlerin sürdüğünü vurguladı.

Bu ifadeler, görüşmenin ana mesajı olarak kayda geçti; Erdoğan'ın değerlendirmeleri, eleştirilerin ve baskı çabalarının devam ettiğine işaret ettiğini gösteriyor.

Görüşme metninde yer alan ifadeler, ilgili aktörlerin tutumları ve uluslararası girişimlerin takip edilmeye devam edeceğini ortaya koyuyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı