Erciyes 38'den 2026-2027 için üç yeni forma

3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü, 2026-2027 sezonu için klasik çubuklu, beyaz ve mavi formalarını tanıttı.

Yayın Tarihi: 31.07.2026 09:03
Güncelleme Tarihi: 31.07.2026 09:03

Erciyes 38'den 2026-2027 için üç yeni forma

Erciyes 38, 2026-2027 sezonu formalarını tanıttı

3. Lig ekiplerinden Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü, 2026-2027 futbol sezonunda kullanacağı yeni formalarını kamuoyuna sundu.

Kulüp bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek ve tanıtımda üç ayrı seçenek üzerinde duruldu.

Formaların özellikleri:

Tanıtılan tasarımlar arasında kulübün geleneksel çizgisini yansıtan klasik çubuklu forma, sade bir alternatif olarak öne çıkan beyaz forma ile takıma canlılık katması amaçlanan mavi forma bulunuyor.

Her üç formanın da kulüp renklerine bağlı kalındığı ve maçlarda farklı tercihlere göre kullanılacağı belirtildi.

Tanıtımda yer alan isimler:

Formaları tanıtan isimler arasında Güney Gençel, Mehmet Tosun, Çağrı Yağız Yasak, Osman Şahin ve Hakan Eren Atabey yer aldı.

Kulüp yetkilileri, yeni formaların taraftarla buluşmasının ardından sezon hazırlıklarının hız kazanacağını duyurdu.

3. LİG EKİPLERİNDEN ERCİYES 38 FUTBOL SPOR KULÜBÜ, YENİ SEZONDA KULLANACAĞI FORMALAR...

3. LİG EKİPLERİNDEN ERCİYES 38 FUTBOL SPOR KULÜBÜ, YENİ SEZONDA KULLANACAĞI FORMALAR TANITTI.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!