Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu duyurdu

Epic Games, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Oyunseverlerin heyecanla beklediği bu haftanın ücretsiz oyunu ise Islets olacak. Islets, 4 Mayıs'a kadar ücretsiz bir şekilde oynanabilir. Diğer taraftan bir sonraki ücretsiz oyun da duyuruldu.

Yayın Tarihi: 29.03.2024 15:03
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 15:03

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu duyurdu

İkinci büyük oyun sitesi olan Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyun fırsatlarıyla kullanıcılarını memnun etmeye devam ederken bu haftanın ücretsiz oyunu merak edildi. Epic Games tarafından sunulan ücretsiz oyunlar nihayet bu hafta yayınlandı ve önümüzdeki hafta çıkacak ücretsiz oyunların da belirlendiği öğrenildi.

Epic Games'ten bu haftanın ücretsiz oyunu: Islets

Epic Games'ten bu haftanın ücretsiz oyunu Islets

Epic Games Store tarafından ücretsiz sunulan "Islets" yakın zamanda piyasaya sürüldü. Islets, aksiyon-macera temasına sahip bir platform oyunu olarak tanımlanabilir. "Göklere çıkın ve bu şaşırtan derecede sağlıklı Metroidvania'da parçalanmış bir dünyayı birleştirin!" temasıyla hazırlanan oyuda Iko'nun elle çizilmiş güzel adaları keşfetmesine, ilginç karakterlerden mektuplar almasına ve güçlü düşmanlarla yüzleşmesine yardım edin.

Daha önce de belirtildiği üzere, Islets oyunu 4 Mayıs Türkiye saatiyle 19:00'u gösterene kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak satışa sunulacak. Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition olarak belirlenmiştir.

Epic Games'te ücretsiz oyunlara nasıl sahip olabilirsiniz?

Öncelikle buradaki bağlantıyı kullanarak siteye giriş yapmanız gerekmektedir. Satın almak istediğiniz oyuna tıklayın ve kütüphanenize eklemek için "Yükle"ye tıklayın. Ancak oyunu satın almak için Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız gerekeceğini lütfen unutmayın.

Epic Games'in bu haftanın ücretsiz oyunları:

28 Mart - 4 Mayıs 2024

* Islets