DOLAR
42,83 -0,03%
EURO
50,62 -0,48%
ALTIN
6.155,55 -0,85%
BITCOIN
3.757.032,63 0,75%

Emine Erdoğan, Türkevi Yakınına Kurulan 'Anadoludakiler' Simit Standını Ziyaret Etti

Emine Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu kapsamında Türkevi yakınında kurulan 'Anadoludakiler' simit standını ziyaret etti, görevlilerle sohbet edip simit aldı.

Yayın Tarihi: 23.09.2025 11:00
Güncelleme Tarihi: 23.09.2025 11:06

Emine Erdoğan, Türkevi Yakınına Kurulan 'Anadoludakiler' Simit Standını Ziyaret Etti

Emine Erdoğan, Türkevi Yakınına Kurulan "Anadoludakiler" Simit Standını Ziyaret Etti

Ziyaretin Bağlamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi ve Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu marjında gerçekleşen program çerçevesinde Türkevi'ne yürüyerek geçti. Ziyaret, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev sahipliğinde BM Genel Merkezi'nde düzenlenen "Birlikte Daha İyiye: Aileden Başlayan Küresel Dayanışma" temalı yan etkinliğin ardından gerçekleşti.

Stand Ziyareti ve Gözlemler

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda tanıtımı yapılan 'Anadoludakiler' projesi kapsamında Türkevi yakınında kurulan simit standını ziyaret eden Emine Erdoğan, stanttaki görevlilerle yaklaşık bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında stanttan bir simit alan Erdoğan, simidin ABD'de yaygın olarak tüketilen "bagel"e rakip olduğuna dair gözlemini paylaştı.

Emine Erdoğan, sadece simit değil; projenin New Yorklulara sunmayı planladığı diğer ikramlar hakkında da bilgi aldıktan sonra Türkevi'ne girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, "Anadoludakiler" projesinin tanıtımı için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca kurulan simit standını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı