Emet'te üç çocuğuyla kaybolan anne aranıyor

Kütahya'nın Emet ilçesinde 30 yaşındaki Fatma Şen ve en büyüğü 6 yaşında üç çocuğu dört gündür kayıp; aile ve polis arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 13.06.2026 13:59
Güncelleme Tarihi: 13.06.2026 14:03

Emet'te üç çocuğuyla kaybolan anne aranıyor

Emet'te üç çocuğuyla kaybolan anne aranıyor

30 yaşındaki Fatma Şen ile en büyüğü 6 yaşında olan üç çocuğu, Kütahya'nın Emet ilçesinde dört gündür kayıp. Aile, anne ve çocuklardan haber alamadıklarını bildirerek yetkililerden ve kamuoyundan yardım istedi.

Aile anlatımı

Eşi Mustafa Şen, yeni taşınacakları evde hazırlık yapıldıkları sırada olayın başladığını belirtti. Şen, kayınpederi ve kayınvalidesinin tarlaya gitmesinin ardından Fatma Şen'in çocuklarıyla birlikte evden ayrıldığını, komşulara çocuğunun düştüğünü ve gitmesi gerektiğini söylediğini aktardı.

Aile, yaptığı araştırmada Fatma Şen'in Kütahya Otogarı'ndan Kırıkkale'ye otobüs bileti aldığını öğrendiğini, ancak anne ve çocukların akıbetine ilişkin başka bilgiye ulaşamadığını belirtti.

Çocukların durumu

Fatma Şen'in kız kardeşi Emine Bülbül, kayıp çocukların yaşlarının 3, 5 ve 6 olduğunu ve 3 yaşındaki Murat'ın ayağındaki rahatsızlık nedeniyle düzenli tedavi görmesi gerektiğini vurguladı. Bülbül, ablasının birileri tarafından kandırılmış olabileceğini ifade etti.

Yetkililer ve arama çalışmaları

Baba Murat Bülbül, küçük torunlarının güvenliğinden endişe duyduklarını söyleyerek devlet yetkililerinden destek beklediklerini aktardı. Polis ekiplerinin kayıp anne ve üç çocuğun bulunması için başlattığı çalışmalar sürüyor.

Aile, çocukların sağ salim bulunmasını istiyor ve yetkililer ile kamuoyundan gelebilecek bilgilerin paylaşılmasını talep ediyor.

Emet'te 3 çocuğuyla kaybolan kadın aranıyor

Emet'te 3 çocuğuyla kaybolan kadın aranıyor

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.