Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Emekli promosyonu alacak emekliye bayram piyangosu! Halkbank 17.000 TL ödeyecek

Bankalar özellikle de emekli müşteri kapmak adına düzenledikleri kampanyalarına gün gün yenilerini ekliyor. Özellikle de emekli promosyonları cazibesini arttırırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği talimat ile arttırılan promosyon tutarlarına ek olarak kampanyalar oldukça dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 11.06.2024 16:13
Güncelleme Tarihi: 11.06.2024 16:13

Emekli promosyonu alacak emekliye bayram piyangosu! Halkbank 17.000 TL ödeyecek

Bankalar özellikle de emekli müşteri kapmak adına düzenledikleri kampanyalarına gün gün yenilerini ekliyor. Özellikle de emekli promosyonları cazibesini arttırırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği talimat ile arttırılan promosyon tutarlarına ek olarak kampanyalar oldukça dikkat çekiyor. Kamu bankaları güvenilirlikleri ile cezbeden kampanyalarını açıklamaya devam ederken, Halkbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında adeta promosyon paketi oluşturulmuş bulunuyor. Halkbank emekli promosyonu paketi ile birlikte bir arada bir çok kampanyanın da berabere sunulması imkanını sağlıyor. Emeklinin ihtiyacına göre şekillenen bu ödemeler oldukça dikkat çekiyor ve emeklinin gider masraflarının hafiflemesi sağlanıyor.

tl

Maaş aralığına göre Halkbank 12000 TL’ye varan emekli promosyonu ödemesinin yanı sıra emekliye özel kredi paketleri ile dikkat çeken banka, özellikle de Haziran ayı kampanyalarına emekliyi de dahil etmiş bulunuyor.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU PAKETİ

Halkbank tarafından Haziran ayı kampanyası olarak hazırlanan emekli promosyonu paketinde 12.000 TL’ye ek olarak 5 bin lira mini emekli kredisi ile birlikte bayram ihtiyaçları karşılanıyor. Mini emekli kredisi bayramdan hemen önce şipşak hesaplara aktarılması ile biliniyor. 36 ay vade ile sunulan bu ek ödemede emekliye özel olarak faiz oranları işliyor.

tll

 Bu sayede emekliler maaş aralıklarına göre sunulan emekli promosyonuna ek olarak 5 bin lira mine krediden faydalanabiliyor. Emeklilere sunulan bu özel kredi fırsatları ve promosyon paketleri, emeklinin bu zorlu dönemde bir nebze de olsa rahat nefes almasını sağlıyor.

Maaş promosyonu ek olarak yapılan nakit ödemeler kapsamında emekli kredisi kapsamında 36 ay vade ile 50.000 TL’de ödeniyor. Emeklinin tercihini Halkbank’tan yanan kullanması durumunda hak sahibi olabileceği promosyon ödemesine istinaden emekli kredisi kampanyası bayramdan önce hemen hesaplara geçip, ihtiyaçların karşılanmasını hedefliyor.