Elmadağ'da çukura giren araç kaldırıma çarpıp devrildi: Aynı aileden 4 yaralı

Elmadağ'da yoldaki çukura giren 06 LD 409 plakalı araç kaldırıma çarpıp devrildi; sürücü Ç.Z. ile 3 aile ferdi yaralandı, soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 21.11.2025 13:05
Güncelleme Tarihi: 21.11.2025 13:05

Elmadağ'da çukura giren araç kaldırıma çarpıp devrildi: Aynı aileden 4 yaralı

Elmadağ'da çukura giren araç kaldırıma çarpıp devrildi: Aynı aileden 4 yaralı

Kaza sabah saatlerinde Samsun-Ankara karayolunda meydana geldi

Ankara’nın Elmadağ ilçesi sınırlarında, sabah saatlerinde gerçekleşen kazada 06 LD 409 plakalı Hyundai Accent marka otomobil, yoldaki çukura girmesi nedeniyle kontrolden çıktı.

Sürücü Ç.Z. idaresindeki araç, savrulma sonucu kaldırma çarparak ters döndü. Araçtaki aynı aileden 4 kişi (sürücü ve 3 aile ferdi) yaralandı.

Olay yerine gelen çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye nakil işlemi gerçekleştirildi.

Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın, yoldaki çukur nedeniyle meydana geldiği bildirilmiştir.

ANKARA ELMADAĞ’DA YOLDAKİ ÇUKURA GİRMESİ NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KALDIRIMA ÇARPARAK...

ANKARA ELMADAĞ’DA YOLDAKİ ÇUKURA GİRMESİ NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KALDIRIMA ÇARPARAK DEVRİLDİ. KAZADA ARAÇ İÇİNDEKİ AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ YARALANDI.

ANKARA ELMADAĞ’DA YOLDAKİ ÇUKURA GİRMESİ NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KALDIRIMA ÇARPARAK...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.