Elazığ-Yurtbaşı yolunda iki kişinin yaşamını yitirdiği çarpışma kamerada

Elazığ-Yurtbaşı yolunda Mercedes ile Fiat plakalı araçların çarpıştığı kazada iki kişi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı; olay anı kamerada.

Yayın Tarihi: 16.09.2026 18:19
Güncelleme Tarihi: 16.09.2026 18:31

Elazığ-Yurtbaşı yolunda iki kişinin yaşamını yitirdiği çarpışma kamerada

kaza yerinde ilk bulgular:

Elazığ-Yurtbaşı yolu üzerinde meydana gelen kazada, Mercedes marka 34 NGZ 131 plakalı otomobil ile Fiat marka 34 KCT 451 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Fiat marka araç ters döndü ve ikiye bölünerek hurdaya döndü. Kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

müdahale ve işlemeye alınanler:

Kaza haberinin ardından bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanlarla kentteki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri yapılan ön incelemenin ardından otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna nakledildi. Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

görüntüler ne gösteriyor:

Kaza anına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda iki aracın çarpıştığı ve çarpışma sonrası Fiat marka aracın savrularak ters döndüğü anlar net şekilde görülüyor. Görüntüler, kaza sonrası müdahale ekiplerinin bölgeye ulaşmasına kadar geçen süreci ve aracın aldığı hasarı belgeliyor.

ELAZIĞ’DA 2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 2 KİŞİNİN DE AĞIR YARALANDIĞI TRAFİK KAZASININ GÜVENLİK KAMERASI...

ELAZIĞ’DA 2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 2 KİŞİNİN DE AĞIR YARALANDIĞI TRAFİK KAZASININ GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.