Elazığ Sürsürü Mahallesi'nde inşaat çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı

Elazığ Sürsürü Mahallesi Mustafa Uygur Bulvarı'nda inşaat halindeki 8 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Yayın Tarihi: 15.09.2026 17:33
Güncelleme Tarihi: 15.09.2026 17:37

Elazığ Sürsürü Mahallesi'nde inşaat çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı

Elazığ'da inşaat çatısında yangın söndürüldü

Elazığ'ın Sürsürü Mahallesi Mustafa Uygur Bulvarı'nda inşaat halinde olan bir binanın çatısında yangın çıktı. Olayı fark eden işçilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

olayın gelişimi:

İhbar sonrası kısa sürede müdahale eden ekipler, yangının 8 katlı binanın çatısındaki yapım çalışmaları sırasında başladığını tespit etti. Çıkan alevler, işçilerin zamanında haber vermesi sayesinde daha geniş bir alana sıçramadan kalındı.

müdahale ve sonuç:

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri gerekli müdahaleyi yaparak yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın kısa süreli panik yaratırken, ekiplerin hızlı çalışmasıyla can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.

Yetkililer, inşaat sahalarındaki yangın risklerine karşı alınacak önlemler ve ekipman kontrolünün önemine dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ELAZIĞ’DA İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNANIN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE...

ELAZIĞ’DA İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNANIN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.