Olay kısa sürede büyüdü
Elazığ merkez Ataşehir Mahallesi'nde bulunan bir oyun salonunda çıkan kavgada taraflar birbirlerine sandalyelerle saldırdı. Görgü tanımlarına göre kavga kısa sürede büyüdü ve sandalyeler havada uçuştu.
olayın gelişimi:
Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan arbedede Ataşehir Mahallesindeki iş yerinde bulunan kişiler arasında arbede yaşandı. Olay sırasında bir kişi çeşitli yerlerinden yaralandı; yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından değerlendirilip ambulansla hastaneye kaldırıldı.
müdahale ve soruşturma:
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıyı tedavi için hastaneye götürürken, polis ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen şahıslar hakkında işlem yaptı. Olayın çıkış nedeni ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Öne çıkan bilgi: Olayda 1 kişi yaralandı ve polis ekipleri kavgaya karışanlar hakkında işlem başlattı.
ELAZIĞ’DA KAVGA