Elazığ'da itfaiye yavru kediyi kurtardı
Elazığ'ın Olgunlar Mahallesi Şeftali Sokak'ta bir apartmanın baca boşluğuna düşen yavru kedi, çevredekilerin haber vermesiyle müdahale eden ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.
olay yeri ve ihbar:
Apartmanın baca kısmından gelen kedi seslerini duyan vatandaşlar durumu Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler olay yerine intikal etti ve kurtarma çalışması başlatıldı.
kurtarma çalışması:
İtfaiye ekiplerinin titizlikle yürüttüğü operasyon sonucu yavru kedi bulunduğu dar alandan çıkarılarak çevrede güvenli bir alana bırakıldı. Olay, kısa sürede çözülerek can kaybı veya daha büyük bir zarar önlendi.
ELAZIĞ’DA BİR APARTMANIN BACA BOŞLUĞUNA DÜŞEN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KURTARILDI