Elazığ'da 103 yıllık cumhuriyet coşkusu Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda

Elazığ'da 29 Ekim kutlamaları Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi; Vali Numan Hatipoğlu Cumhuriyetin önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 29.10.2026 14:25
Güncelleme Tarihi: 29.10.2026 14:29

Elazığ'da 103 yıllık cumhuriyet coşkusu Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda

Elazığ'da 29 Ekim törenleri

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenlerle kutlandı. Program, salon etkinlikleri ve resmi ritüeller çerçevesinde gerçekleşti.

Törenin akışı:

Etkinlikte öğrenciler tarafından okunan şiirler ile mehteran takımının marşları kutlamalara renk kattı. Salondaki katılımcılar ellerindeki Türk bayraklarıyla törene eşlik etti.

Gecenin sonunda, vatandaşların ve katılımcıların yer aldığı resmi geçit töreni düzenlenerek program tamamlandı.

Vali Hatipoğlu'nun vurgusu:

Vali Numan Hatipoğlu, konuşmasında Cumhuriyet'in milletimiz için taşıdığı öneme dikkat çekti ve şunları söyledi: "Bu sıradan bir tarih değildir, bir dirilişin, bir şahlanışın ve yeniden doğuşun adıdır. Bugün hep birlikte Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü kutluyoruz".

Vali Hatipoğlu'nun sözleri, kutlamanın bağımsızlık ve geleceğe ilişkin mesajının altını çizdi.

Program, resmi tören unsurları ve halkın katılımıyla tamamlanarak kutlamalar sona erdi.

ELAZIĞ’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN TÖRENLERLE KUTLANDI

ELAZIĞ’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN TÖRENLERLE KUTLANDI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.