Elazığ CrossFight, İstanbul’daki 2026 Türkiye Sambo Şampiyonası’nda 4 üçüncülük ve 2 dördüncülük elde etti
Elazığ temsilcileri 3-5 Nisan 2026 tarihlerindeki şampiyonadan derecelerle döndü
Elazığ’dan CrossFight kulübü, 3-5 Nisan 2026 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 2026 Türkiye Sambo Şampiyonasına 9 sporcu ile katıldı ve toplamda 13 maç çıkararak başarılı bir performans sergiledi.
Kulübün sporcularından Muhammet Bayramoğlu, Yahya Emre Ertaş, Baha Öztürk ve Muhammet Karaman kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olurken; Özhan Özdemir ile Efe Hasan Yüksel ise Türkiye dördüncüsü olma başarısını gösterdi. Toplamda ekip 4 üçüncülük ve 2 dördüncülük derecesi elde etti.
Kulüp yetkilileri, elde edilen derecelerin bir sonraki şampiyonalar için motivasyon kaynağı olduğunu belirtti ve şampiyonaya katılarak Elazığ’ı temsil etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
ELAZIĞ’DAN CROSSFİGHT KULÜBÜ, İSTANBUL’DA DÜZENLENEN 2026 TÜRKİYE SAMBO ŞAMPİYONASI’NDA 4 ÜÇÜNCÜLÜK VE 2 DÖRDÜNCÜLÜK DERECESİ KAZANARAK BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI