EKDAĞ’dan Boğaçayı'nda yerli üretimle hizmet
Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ, Boğaçayı 3 No’lu Plaj’da kullanıma sunduğu ahşap şezlongları kendi atölyelerinde üretti. Ürünler, Akdeniz’in tuzlu suyu ve bölgenin zorlu iklim şartlarına dayanacak şekilde tasarlandı ve plaja yerleştirildi.
üretim ve dayanıklılık
EKDAĞ atölyelerinde geliştirilen şezlonglar, kent estetiğine katkı sağlayacak tasarım özellikleriyle öne çıkıyor. Üretimde özellikle malzeme seçimi ve işçilik ön planda tutuldu; böylece şezlonglar Akdeniz’in tuzlu suyuna ve iklim şartlarına dayanıklı hale getirildi.
hizmet ve yerleştirme
EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Aydın, Boğaçayı 3 No’lu Plaj’a toplam 150 adet ahşap şezlong yerleştirildiğini belirtti. Aydın, 'Boğaçayı’nda yer alan 3 No’lu Halk Plajımıza toplam 150 adet ahşap şezlong yerleştirdik. Akdeniz’in iklim şartlarında dayanıklı olarak kendi atölyelerimizde ürettiğimiz bu şezlonglarla misafirlerimize daha konforlu bir kullanım alanı sunuyoruz' dedi.
ekonomik ve idari avantajlar
Proje, dışarıdan yüksek maliyetle temin edilen ürünler yerine öz kaynaklarla üretim yapılması sayesinde maliyet avantajı sağlıyor. EKDAĞ yetkilileri, bu uygulamanın dış hizmet alımını azalttığını, yerli üretimi desteklediğini ve kamu kaynaklarının daha verimli kullanılmasına katkı sunduğunu vurguladı.
EKDAĞ yetkilileri vatandaşları Boğaçayı 3 No’lu Plaj’a davet ederek, 'Vatandaşlarımız bu yaz, Antalya’nın kendi üretimi ve emeğiyle hazırlanan ahşap şezlonglarda, mavi bayraklı ve dumansız plajlarımızda denizin keyfini çıkarabilecek' ifadelerini paylaştı.
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN İŞTİRAKİ EKDAĞ, KENDİ ATÖLYELERİNDE ÜRETİLEN VE AKDENİZ'İN TUZLU SUYU İLE ZORLU İKLİM ŞARTLARINA DAYANIKLI OLARAK TASARLANAN AHŞAP ŞEZLONGLARI PLAJLARDA KULLANIMA SUNDU.