Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Ehliyeti olana iş fırsatı doğdu! Hem kadro hem yüksek maaş vadedildi

Diyanet İşleri Başkanlığı, yeni bir kadrolu şoför alımı için harekete geçiyor! Nisan ayı içerisinde, Diyanet bünyesinde görev alacak naklen kamu personeli arasında yer almak isteyen adaylar için kapılarını açıyor. Başvuru süreci ve ayrıntıları haberimizde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. İşte tüm bilinmesi gerekenler...

Yayın Tarihi: 29.03.2024 18:24
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 18:24

Ehliyeti olana iş fırsatı doğdu! Hem kadro hem yüksek maaş vadedildi

Diyanet İşleri Başkanlığı, DİB Merkez Teşkilatı'nda açık bulunan şoför kadroları için kurum içi naklen atama yapacak. Sözlü sınav sonuçlarına göre belirlenecek olan adaylar, kadrolu şoför olarak görev almak üzere atanacaklar. Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar için başvuru süreci ve gereken bilgiler aşağıda yer almaktadır:

 

ŞOFÖR KADROLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Teşkilatı'nda açık bulunan şoför kadroları için kurum içi naklen atama yapacak. Sözlü sınav sonuçlarına göre belirlenecek olan adaylar, kadrolu şoför olarak görev almak üzere atanacaklar. Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar için başvuru süreci ve ger

Diyanet İşleri Başkanlığı, personel alımı için başvuru sürecini duyurdu! Başkanlık bünyesinde yer alacak yeni personeller için online başvurular 15 Nisan 2024 ile 26 Nisan 2024 tarihleri arasında DİBBYS Programı üzerinden gerçekleştirilecek.

Bu alımlar, Şoför kadroları için Merkez Teşkilatı Genel İdari Hizmetler "GİH" sınıfında toplam 20 kadro için yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az lise veya dengi okul mezunu olmaları gerekmekte.

Başvuru koşulları şu şekildedir: Halen Başkanlık Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/A maddesi uyarınca çalışıyor olmak, mürüyette adaylığı kalkmış olmak, başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, bakanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin “Eşdeğer kadrolar” başlıklı 44 üncü maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde sayılan yedinci kademe (Yardımcı hizmetler sınıfı) dışındaki ünvanlarda çalışıyor olmak veya bu ünvanlarda müktesebi bulunmak gerekmektedir.