"Eğitime Destek Geleceğe Umut" buluşması Erzurum'da gerçekleşti
Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ile Polis Eşleri Derneği Erzurum Şubesi Fahri Başkanı Aynur Karaburun öncülüğünde düzenlenen Eğitime Destek Geleceğe Umut Buluşması, Müdürlük konferans salonunda teşkilat mensupları ve çocuklarını bir araya getirdi. Organizasyon, Polis Eşleri Derneği Erzurum Şubesi ile Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirildi.
müdürün mesajı:
Programda konuşan Onur Karaburun, çocukların 2026-2027 eğitim-öğretim yılını kutlayarak yeni dönem için sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulundu. Karaburun, çocuklara mikrofon uzatarak duygu ve düşüncelerini dinledi ve eğitim yolculuklarında emniyet teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.
etkinlik ve katılımcılar:
Etkinlik kapsamında katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi; çocuklar daha sonra Müdürlüğe kurulan oyun alanında vakit geçirip eğlendi. Programa, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Okan Tekin ve Özgül Aykut ile Polis Eşleri Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Özlem Tekin de katıldı. Paylaşımda, tüm öğrencilere başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı dilendi.
Etkinlik, kurum içi dayanışmayı güçlendirmenin yanı sıra çocuklarla doğrudan iletişim kurma fırsatı sundu; hediyeler ve oyun alanı aracılığıyla yeni döneme yönelik moral ve motivasyon sağlaması amaçlandı. Bu tür buluşmaların, hem ailelere hem de çocuklara destek verdiği ifade edildi.
ERZURUM İL EMNİYET MÜDÜRÜ ONUR KARABURUN, POLİS EŞLERİ DERNEĞİ ERZURUM ŞUBESİ FAHRİ BAŞKANI AYNUR KARABURUN İLE BİRLİKTE; POLİS EŞLERİ DERNEĞİ ERZURUM ŞUBESİ İLE SOSYAL HİZMETLER VE SAĞLIK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZESİNDE DÜZENLENEN "EĞİTİME DESTEK GELECEĞE UMUT BULUŞMASI"NDA TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZIN ÇOCUKLARI İLE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KONFERANS SALONUNDA BİR ARAYA GELDİ.