Efeler'de ablası tarafından bulunan genç kadının ölüm nedeni otopsiyle netleşecek

Aydın Efeler'de ablası tarafından aranan 29 yaşındaki Yarem Malta yatağında ölü bulundu; polis olay yerinde inceleme yaptı, otopsi sonucu bekleniyor.

Yayın Tarihi: 13.09.2026 11:47
Güncelleme Tarihi: 13.09.2026 11:47

Efeler'de ablası tarafından bulunan genç kadının ölüm nedeni otopsiyle netleşecek

olayın gelişimi:

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Köprülü-Veysipaşa Mahallesi 1638 Sokak'taki bir evde genç bir kadın ölü olarak bulundu. İddiaya göre, kız kardeşi 29 yaşındaki Yarem Malta'dan uzun süre haber alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polis ve genç kadının yakınlarının birlikte eve girmesiyle Malta yatağında hareketsiz halde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ön incelemede kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti.

soruşturma ve otopsi:

Olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından genç kadının cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı, adli işlemler ile soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Yetkililer, kesin sonucun adli tıp raporuyla açıklanacağını kaydetti.

GENÇ KADIN EVDE ÖLÜ BULUNDU

GENÇ KADIN EVDE ÖLÜ BULUNDU

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!