Edremit'te veda: kaymakam Ahmet Odabaş'tan ticaret odasına teşekkür ziyareti

Görev süresi sona eren Kaymakam Ahmet Odabaş, Edremit Ticaret Odası'nı ziyaret ederek iş birliklerine teşekkür aldı; yeni görevinde başarılar dilendi.

Yayın Tarihi: 08.08.2026 10:13
Güncelleme Tarihi: 08.08.2026 10:13

Edremit'te veda: kaymakam Ahmet Odabaş'tan ticaret odasına teşekkür ziyareti

Edremit kaymakamı Ahmet Odabaş'tan Edremit Ticaret Odası'na veda ziyareti

Görev süresi sona eren Kaymakam Ahmet Odabaş, Edremit Ticaret Odası yönetimini ziyaret ederek veda etti. Ziyaret, Edremit Ticaret Odası (ETO) binasında gerçekleşti; toplantıda ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Bayram Kayahan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Emre Akdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kara ve İlker Şengül ile Genel Sekreter Recep Akgün hazır bulundu.

eto yönetiminin teşekkür mesajı:

ETO yönetimi, Odabaş ile görev süresi boyunca ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik pek çok ortak çalışma yürütüldüğünü belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Sayın Ahmet Odabaş ile görev süresi boyunca ilçemizin gelişimine katkı sağlayacak birçok çalışma ve iş birliğini hayata geçirme fırsatı bulduk. Odamızla gerçekleştirdiği iş birlikleri ve çalışmalarımıza verdiği kıymetli desteklerden dolayı Sayın Ahmet Odabaş’a teşekkür ediyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz'

ziyaretin sonu ve veda anı:

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. ETO yönetimi, Odabaş'a hizmetleri ve iş birlikleri için teşekkür ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

EDREMİT’TEKİ GÖREV SÜRESİ SONA EREN KAYMAKAM AHMET ODABAŞ, EDREMİT TİCARET ODASI (ETO) YÖNETİMİNE...

EDREMİT’TEKİ GÖREV SÜRESİ SONA EREN KAYMAKAM AHMET ODABAŞ, EDREMİT TİCARET ODASI (ETO) YÖNETİMİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.