Edirne Uzunköprü'de plakasız motosiklet denetiminde ağır idari para cezası
Olayın gelişimi
Olay, Edirne’nin Uzunköprü ilçesi Mescit Mahallesi Hayat Sokakta meydana geldi. Bölgede devriye görevi yürüten motosikletli yunus timleri, trafikte plakasız şekilde seyreden bir motosikleti durdurdu.
Yapılan incelemede söz konusu motosikletin çekme belgeli olduğu tespit edildi. Araç, güvenlik birimlerine teslim edilmek üzere Trafik Denetleme Büro Amirliği'ne sevk edildi.
Uygulanan işlemler ve ceza
Sürücü hakkında kask takmamak, çekme belgeli araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak maddelerinden işlem başlatıldı. Toplam uygulanan idari para cezası 47 bin 614 TL olarak kaydedildi.
Olayla ilgili işlemler Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından yürütüldü.
EDİRNE'DE MOTOSİKLETLİ POLİS TİMLERİ, PLAKASIZ VE ÇEKME BELGELİ MOTOSİKLETLE KASKSIZ ŞEKİLDE SEYİR HALİNDE OLAN BİR SÜRÜCÜYÜ YAKALAYARAK TOPLAM 47 BİN 614 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULADI.