Edirne'de şüpheli adreste yapılan operasyonda 10 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne'de polis Atatürk Bulvarı'ndaki bir daireye düzenlediği operasyonda 10 düzensiz göçmeni yakaladı; kişiler İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Yayın Tarihi: 14.09.2026 23:13
Güncelleme Tarihi: 14.09.2026 23:19

Edirne'de şüpheli adreste yapılan operasyonda 10 düzensiz göçmen yakalandı

olay yeri ve müdahale:

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Atatürk Bulvarı üzerindeki bir apartman dairesinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin adrese yönelik müdahalesinde, yapılan arama ve kontroller sonucunda 10 düzensiz göçmen yakalandı.

yakalananların işlemleri ve teslim süreci:

Yakalanan göçmenlerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, kişiler İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Teslim süreci kapsamında kimlik saptama ve idari işlemler ile ilgili standart uygulamalar uygulandı.

Olayla ilgili incelemeler ve soruşturmalar sürüyor; yetkili birimler, operasyonun ve yakalama sürecinin tüm yönleriyle değerlendirilmesine devam ediyor.

EDİRNE’DE 10 GÖÇMEN YAKALANDI

EDİRNE’DE 10 GÖÇMEN YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.