Edirne'de otomobil ekmek fırınına girdi: 4 kişi yaralandı
Sabuni Mahallesi Lise Bayırı Sokak'ta meydana gelen kaza
Edirne'de, İ.K. (78) idaresindeki 22 BB 088 plakalı otomobilin Sabuni Mahallesi Lise Bayırı Sokak üzerinde kontrolden çıkarak Eski İstanbul Caddesi'ndeki bir ekmek fırınına girdiği bildirildi.
Olay sonrası ihbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüyle birlikte fırın çalışanı iki kişi ve bir müşteri olmak üzere toplam dört kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından alınarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, otomobilin caddeye doğru hızla ilerlediği ve kazanın ardından çevredekilerin kaza bölgesine yöneldiği görüldü.
Olayla ilgili olarak yetkililerden yapılan açıklamada, kaza nedeniyle bölgeye ekiplerin sevk edildiği ve müdahalenin sürdüğü belirtildi.
Edirne'de otomobilin ekmek fırınına girdiği kazada 4 kişi yaralandı.