Edirne'de 9’uncu kattaki daire yangını çatıya sıçradı
Şükrüpaşa Mahallesi'nde boş apartmanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesinde bulunan 9 katlı boş bir apartmanın 9’uncu katındaki dairede yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede çatıya sıçradığı görüldü ve çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye acil ekipler yönlendirildi.
Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı; can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Yangın sonucu dairede ve çatıda hasar oluştu. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı ve hasarın boyutuna ilişkin değerlendirme sürdürüyor.
Olayla ilgili soruşturma ve hasar tespit çalışmaları yetkili birimlerce yürütülürken, mahalle sakinleri ve bina çevresindeki güvenlik önlemleri gözden geçirildi.
EDİRNE’DE BİR APARTMAN DAİRESİNDE ÇIKAN ÇATIYA SIÇRADI.