Düzce'de her yaşa spor desteği: İl Müdürü Arslantürk spor tesislerini inceledi
DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor Müdürü Zekeriya Arslantürk, il genelindeki spor salonlarını gezerek yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi ve her yaş grubundan sporcuya destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Bahçeşehir Spor Kompleksi ziyareti
Arslantürk, Bahçeşehir Spor Kompleksi içindeki tenis kortlarında gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret etti. Antrenörlerle görüşerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, sporcularla kısa sohbetlerde bulunup onlara başarı temennisinde bulundu.
Bilardo salonunda değerlendirme
İl Müdürü ziyaret programında Bahçeşehir Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonunu da kapsadı. Burada antrenman yapan bilardo sporcularıyla bir araya gelen Arslantürk, bilardo branşında yürütülen faaliyetleri yerinde gözlemleyip değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretler, il müdürlüğünün tesis yönetimi ve antrenörlerle doğrudan temas kurma yaklaşımını ortaya koyuyor. Arslantürk'ün her yaş grubundan sporcuya destek verme taahhüdünü yinelemesi ve sporculara başarı dileklerinde bulunması dikkat çekti.
DÜZCE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ ZEKERİYA ARSLANTÜRK SPOR SALONLARINI GEZEREK İNCELEMELERDE BULUNDU HER YAŞ GRUBUNDAN SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ.