DOLAR
42,54 0%
EURO
49,6 0%
ALTIN
5.757,45 0%
BITCOIN
3.913.854,8 0%

Düzce'de Ekim 2025'te 116 sürücüye abartı egzoz ve yüksek ses cezası

Düzce Valiliği, 2025 Ekim ayında abartı egzoz ve ses sistemiyle çevreyi rahatsız eden 116 sürücüye 2918 sayılı Kanun kapsamında idari yaptırım uygulandığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 03.11.2025 23:29
Güncelleme Tarihi: 03.11.2025 23:29

Düzce'de Ekim 2025'te 116 sürücüye abartı egzoz ve yüksek ses cezası

Düzce’de Ekim 2025’te gerçekleştirilen denetimlerde 116 sürücüye ceza

Valilik açıklaması

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, amaçlarının vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmak ve daha yaşanılabilir bir sosyal alan oluşturmak olduğu belirtildi.

Paylaşımda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2025 yılı Ekim ayı içerisinde abartı egzoz kullanan ve ses sistemiyle çevreyi rahatsız eden toplam 116 sürücüye 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerini ihlalden idari yaptırım cezaları uygulandığı bildirildi.

Denetimlerin gerekçesi ve sürece ilişkin vurgu

Valilik paylaşımında, trafik güvenliğini hiçe sayan ve vatandaşların huzurunu bozan bu tür sorumsuz davranışlara karşı denetimlerin kararlılıkla sürdüğünün altı çizildi. Uygulanan cezaların, hem trafik güvenliğinin sağlanmasına hem de toplumsal huzurun korunmasına yönelik olduğu ifade edildi.

Gereği yapıldı mesajıyla paylaşılan açıklama, yetkililerin denetim faaliyetlerine devam edeceğini göstermektedir.

DÜZCE’DE EKİM AYINDA ABART EGZOZ KULLANAN VE SES SİSTEMİ İLE ÇEVREYE RAHATSIZLIK VEREN 116...

DÜZCE’DE EKİM AYINDA ABART EGZOZ KULLANAN VE SES SİSTEMİ İLE ÇEVREYE RAHATSIZLIK VEREN 116 SÜRÜCÜYE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.

DÜZCE’DE EKİM AYINDA ABART EGZOZ KULLANAN VE SES SİSTEMİ İLE ÇEVREYE RAHATSIZLIK VEREN 116...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı