Kayseri'de Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
Vali Gökmen Çiçek başkanlığında, il genelindeki çalışmaların değerlendirilmesine yönelik Genel Değerlendirme Toplantısı Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya 16 ilçe kaymakamı katıldı.
Toplantıda ele alınan başlıca konular
Oturumda kamu hizmetlerinin etkinliği, yürütülen projelerin durumu, vatandaş odaklı hizmet anlayışı, güvenlik ve asayiş konuları ile ilçelerde devam eden yatırımlar kapsamlı şekilde ele alındı. Her bir başlık kapsamında ilçelerin öncelikleri ve kayıt altına alınan ihtiyaçlar detaylandırıldı.
Kaymakamların bilgilendirmesi ve Vali Çiçek'in değerlendirmesi
Kaymakamlar, kendi ilçelerindeki faaliyetler, ihtiyaçlar ve çözüm bekleyen konular hakkında Vali Çiçek'e bilgi verdi. Vali Gökmen Çiçek, toplantıda kamu hizmetlerinin il genelinde koordinasyon içinde yürütülmesinin önemine vurgu yaparak, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Sonuç ve ileriye dönük planlama
Toplantı, karşılıklı istişare ve gelecek dönem planlamalarının yapılmasının ardından sona erdi. Alınan kararların uygulanmasına ilişkin koordinasyonun takip edileceği belirtildi.
KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK BAŞKANLIĞINDA GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.