Düzce'de 2026 Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı: Altyapı, Yol ve İçme Suyu Önceliği

Düzce'de 2026 yılı köylere hizmet planları için yapılan encümen toplantısında altyapı, yol ve içme suyu yatırımları ele alındı.

Yayın Tarihi: 21.01.2026 09:40
Güncelleme Tarihi: 21.01.2026 09:40

Düzce'de 2026 Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı: Altyapı, Yol ve İçme Suyu Önceliği

Düzce'de 2026 Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı Yapıldı

DÜZCE (İHA) – Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2026 yılı planlamasına ilişkin encümen toplantısı, Birlik Başkanı ve Vali Yardımcısı Şevket Cinbir başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya birlik üyeleri ile İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç da katıldı.

Toplantı gündemi ve öncelikler

Toplantıda köylerin altyapı, yol, içme suyu ve diğer hizmet ihtiyaçları temel gündem maddelerini oluşturdu. Birlik tarafından yürütülen çalışmalar değerlendirildi; planlanan projeler ve yapılması öngörülen yatırımlar üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Katılımcılar, köylerde yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik hizmetlerin kapsamı ve öncelik sıralamasına yönelik görüşlerini paylaştı.

Kararlar ve izlenecek yaklaşım

Encümen toplantısında, hizmetlerin etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla koordinasyonun güçlendirilmesi ve kaynakların öncelikli ihtiyaçlara göre yönlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Toplantı tutanaklarına göre, planlama sürecinde proje önceliklerinin belirlenmesi, uygulama takviminin oluşturulması ve saha ihtiyaçlarının düzenli olarak izlenmesi konularında ortak yaklaşım benimsendi.

Birlik Başkanı Şevket Cinbir, köylere yönelik hizmetlerin koordinasyon içerisinde sürdürüleceğini belirterek toplantıya katılan encümen üyelerine ve İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

2026 YILI MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI, BİRLİK BAŞKANI VE VALİ...

2026 YILI MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI, BİRLİK BAŞKANI VE VALİ YARDIMCISI ŞEVKET CİNBİR BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!