Durdurulunca olay çıktı: ters yolda giden sürücü gazetecilere tükürdü, anayola fırladı

Bursa Osmangazi'de ters yola giren sürücü Büşra A., polis tarafından durdurulunca direnip gazetecilere tükürdü; kısa süre sonra anayola fırladı.

Yayın Tarihi: 12.09.2026 05:23
Güncelleme Tarihi: 12.09.2026 05:23

Durdurulunca olay çıktı: ters yolda giden sürücü gazetecilere tükürdü, anayola fırladı

Olayın kısa özeti

Gece saatlerinde Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, anayolda ters yönde ilerleyen bir otomobil polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçta bulunan sürücü Büşra A. ile yanındaki erkek arkadaşı, ekiplerin müdahalesine karşı koydu ve çevrede kısa süreli panik yaşandı.

Polis müdahalesi ve sürücünün tepkileri:

Polis ekipleri otomobili durdurarak kimlik ve işlem yapmak istedi. Müdahale esnasında sürücü iddiaya göre görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi ve bir anda kameraya tükürdü. Müdahale devam ederken kadın, zaman zaman yere yatarak bayılma numarası yaptı ve ekiplerin işini zorlaştırdı.

Bu sırada ekiplerin kontrol çabaları devam etti; çevredeki görevliler ve vatandaşlar yaşananları izledi. Sürücünün tavrı, müdahale eden polislerle kısa süreli bir arbede yaşanmasına neden oldu.

Anayola fırlama ve son anda kurtarılma:

Polislerin müdahalesi sırasında ellerinden kurtulmayı başaran Büşra A., bir anda anayola doğru koştu. Seyir halindeki araçların arasına doğru fırlayan kadın, araçların altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Polisler peşinden koşarak son anda kadını yakalayıp yolun dışına çıkardı ve olası bir kazanın önüne geçildi.

Olay sırasında sürücünün kendisini sanatçı olarak tanımladığı, yaşanan anların ise çevredeki vatandaşlar ve gazeteciler tarafından saniye saniye görüntülendiği belirtildi.

GAZETECİLERE TÜKÜRDÜ, POLİS ARACINA SALDIRDI: O ANLAR KAMERADA

GAZETECİLERE TÜKÜRDÜ, POLİS ARACINA SALDIRDI: O ANLAR KAMERADA

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.