Duran: 'Daha adil bir dünya mümkündür' vizyonuyla İstanbul Photo Awards 2025'te eşit temsile vurgu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İstanbul Photo Awards 2025'te eşit temsil ve gerçeğin hakim kılınmasına vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 06.09.2025 00:09
Güncelleme Tarihi: 06.09.2025 00:09

Duran: 'Daha adil bir dünya mümkündür' vizyonuyla İstanbul Photo Awards 2025'te eşit temsile vurgu

Burhanettin Duran, İstanbul Photo Awards 2025 ikinci sergisinde konuştu

Adil dünya vizyonu ve küresel medyada eşit temsil vurgusu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "İstanbul Photo Awards 2025"in ikinci sergisinin açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizmiş olduğu "Daha adil bir dünya mümkündür." tasavvuru çerçevesinde hareket ettiklerini söyledi.

Duran, bu vizyonu merkeze alarak küresel medyada eşit temsil ve gerçeğin hakim kılınması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Konuşmasında ayrıca, büyük emeklerle ortaya konulan fotoğrafların İstanbul Photo Awards gibi prestijli bir platformda gerçek muhatabıyla buluşacağına inandığını ifade etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı