Dünya yıldızlarına sıkı önlem: Fransa kafilesi Kocaeli'de özel güvenlik altında

UEFA Uluslar A Ligi'nde Fransa maçı öncesi Kocaeli'de yoğun güvenlik sağlandı; kafile özel otobüsle geldi ve otel diğer misafirlere kapatıldı.

Yayın Tarihi: 25.09.2026 13:11
Güncelleme Tarihi: 25.09.2026 13:11

Dünya yıldızlarına sıkı önlem: Fransa kafilesi Kocaeli'de özel güvenlik altında

Dünya yıldızlarına sıkı önlem: Fransa kafilesi Kocaeli'de özel güvenlik altında

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'taki ilk maçında bu akşam karşılaşacağı Fransa kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Kocaeli'ye ulaştı. Teknik direktör Zinedine Zidane liderliğindeki heyette Kylian Mbappe, Ousmane Dembele, Michael Olise ve Desire Doue gibi dünya yıldızları yer aldı.

Geliş ve transfer:

Fransız kafile, özel uçakla inişin ardından Sabiha Gökçen Havalimanından alınarak, Fransa'dan getirilen özel otobüsle Başiskele ilçesine yönlendirildi. Transfer süreci boyunca ekip ve delegasyon güvenliğine öncelik verildiği bildirildi.

Konaklama ve güvenlik önlemleri:

Kafile, sahil kesiminde bulunan Wellborn Luxury Hotel'de konakladı; güvenlik nedeniyle otel diğer misafirlere kapatıldı. Otel önünde çok sayıda futbolseverin futbolcuları görme çabası dikkat çekerken, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri otel çevresinde 24 saat nöbet tuttu.

Fransız heyetin otelde Türk mutfağından denemediği, makarna, et, balık ve salata ağırlıklı menüyü tercih ettiği öğrenildi. Tüm önlemler, akşamki müsabaka öncesi kafilenin güvenli ve sorunsuz konaklamasını sağlamaya yönelik alındı.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN, UEFA ULUSLAR A LİGİ 1. GRUP'TAKİ İLK MAÇINDA BU AKŞAM KARŞILAŞACAĞI...

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN, UEFA ULUSLAR A LİGİ 1. GRUP'TAKİ İLK MAÇINDA BU AKŞAM KARŞILAŞACAĞI FRANSA, YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA KOCAELİ'YE GELDİ. OTELE BAŞKA MÜŞTERİ ALINMAZKEN, FRANSIZ HEYET KENDİ MENÜLERİNİ TERCİH ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.