Isparta'da Down Sendromlu Rabia Kunt'un Düğün Hayali Gerçekleşti
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, down sendromlu Rabia Kunt'un gelinlik giyme hayali için bir düğün töreni düzenlendi. 23 yaşındaki genç kız, hayalini ailesi ve yakınları sayesinde gerçekleştirdi.
Orta Mahalle'de yaşayan Kunt, kuaföre götürülerek saçı ve makyajı yapıldı, ardından gelinliği giydirildi. Süslenen otomobille evlerinin önüne getirilen Rabia, coşkuyla karşılandı. Daha sonra düğün salonuna götürüldü.
Düğün organizasyonunda davetiye basımından gelin arabasına, düğün pastasının kesilmesine kadar her ayrıntı düşünülmüş, Kunt düğün salonuna alkışlarla araçtan inerek, ilk dansını babası Erdoğan Kunt ile yaptı.
Düğün boyunca genç kız, davetliler ve yakınlarıyla birlikte eğlendi. Anne Filiz Kunt, kızının hayalini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Kunt, "Rabia'nın en büyük hayali düğündü ama biz bu düğünü tek Rabia için yapmadık. Çocuklarımızın farkına varılsın ve Rabia gibi kızlarımız, çocuklarımız önemsensin, onlara yer açılsın diye bu düğünü yaptık," dedi.
Rabia'nın 12 yıllık öğretmeni Alime Demir Yurtseven de, genç kızın hayallerinin peşinden koştuğunu ifade ederek, "Rabia hayallerini gerçekleştirmek için çok güzel çaba sarf ediyor. Biz de ona yolunda arkadaşlık ediyoruz. Bugün de onun için toplandık, Rabia ömür boyu mutlu olursa biz de mutlu olacağız," şeklinde konuştu.
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde gelinlik giyme hayali kuran down sendromlu Rabia Kunt için düğün töreni düzenlendi.
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde gelinlik giyme hayali kuran down sendromlu Rabia Kunt için düğün töreni düzenlendi.