Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dolunay Soysert’ten sosyal medya'da saygısızlığa tepki: “Engellerim!”

Dolunay Soysert, Yabani dizisinin başarısından ve oyunculuğundan bahsederken, sosyal medyada kendisine ve ekip arkadaşlarına yapılan saygısız yorumlara tepki gösterdi. Özel hayatına ve işine saygı istedi.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 09:27
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 13:52

Dolunay Soysert’ten sosyal medya'da saygısızlığa tepki: “Engellerim!”

Dolunay Soysert'ten sosyal medya tepkisi

Salı akşamlarının reyting rekortmeni "Yabani" dizisinde Neslihan karakterini canlandıran Dolunay Soysert, sosyal medyada karşılaştığı saygısız yorumlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Yabani dizisi izleyicileri büyülüyor

Dolunay Soysert, başrollerini paylaştığı Yabani dizisinin büyük beğeni topladığını belirtti. Her salı akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen Soysert, oyunculuğuyla takdir kazanıyor. Birsen Altuntaş'ın youtube kanalında röportaj veren başarılı oyuncu, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumları pek takip etmediğini ifade etti ve şunları söyledi: "Yorum okumak benim tarzım değil, okumaktan kaçınıyorum... Yorumlar beni kolayca incitiyor, üzüyor. Dolunay dedim ki; sen bunlara kulak asmayacaksın... Ne olursa olsun yoluna devam edeceksin... Tabii ki bir ekip çalışması var, onlar bana gerekli bilgileri veriyorlar... Bana getiriyorlar veya çocuklar anlatıyorlar... O zaman haberdar oluyorum ama bilerek okumuyorum. Kendi paylaşımlarıma hızlıca göz atarım... Arada engelleme de yaparım, gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sosyal medyada edep sınırlarını aşanlar beni çok rahatsız ediyor."

Dolunay Soysert özel hayatına ve ekip arkadaşlarına saygı istedi

Ünlü oyuncu, bu konuda şu hassasiyeti gösterdi: "Özel hayatımı, dostlarımı hedef alanlar, fiziksel görünümümle, ekip çalışmamızla ilgili saldırganlar ya da ekip arkadaşlarımdan birinin yaptığı işi eleştirenler beni kızdırıyor ve onları engelliyorum... Bizim işlerimizle ilgili, canlandırdığımız karakterimizle, senaryomuzla ilgili eleştiriler yapabilirsiniz ama lütfen özel hayatımıza karışmayın, nasıl istersek öyle yaşarız. Ekip arkadaşlarımızı lütfen işleriyle ilgili değerlendirirken dikkatli olun. Onların işlerini kaybetmelerine neden olabilirsiniz. O zaman engellerim. Çünkü bunun yaygınlaşmasına izin vermem. Bazen oyuncuların bazı takipçilerini engellediği ya da mesajlarını sildiği için tepki alıyoruz. Tabii ki sileriz orada siz net bir şekilde saldırmışsınız. O net saldırının zarar vermesine izin vermem. Bunu benim üzerimden yapamazsınız. Çünkü biliyorum ki yüz yüze görüşseniz onu söyleyemezsiniz. Bu silahsız birine bıçak çekmek gibi bir şey ve çok adaletsiz... Cevap verdiğimizde daha çok sorun çıkıyor..."