Doğanşehir Müftülüğü Allah’ın Evinde Buluşuyoruz projesiyle çocuklara cami etkinliği düzenledi

Doğanşehir Müftülüğü, Allah’ın Evinde Buluşuyoruz projesi kapsamında Sürgü Merkez Camii'de çocuklara yönelik dini ve eğlenceli etkinlik düzenledi.

Yayın Tarihi: 04.11.2025 11:42
Güncelleme Tarihi: 04.11.2025 11:42

Doğanşehir Müftülüğü Allah’ın Evinde Buluşuyoruz projesiyle çocuklara cami etkinliği düzenledi

Doğanşehir Müftülüğü Allah’ın Evinde Buluşuyoruz projesiyle çocuklara cami etkinliği düzenledi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, Müftülük tarafından yürütülen Allah’ın Evinde Buluşuyoruz projesi kapsamında çocuklara yönelik bir cami etkinliği gerçekleştirildi. Programa yeni atanan Müftü Kerem Karış ile İl Müftüsü Ramazan Dolu katıldı.

Programın içeriği

Sürgü Merkez Camii’nde düzenlenen etkinlikte gençler ve çocuklar bir araya gelerek dini içerikli faaliyetlere katıldı, sohbetler yapıldı ve çeşitli oyunlarla vakit geçirildi. Etkinlik sırasında katılımcılara çiğ köfte ikramı da sunuldu.

Müftünün açıklamaları ve hedefleri

Müftü Kerem Karış, düzenledikleri programlarla çocukları camilerin huzur ve maneviyatıyla tanıştırmayı amaçladıklarını ifade etti. Her hafta iki köyümüzü ziyaret ederek yavrularımızı camilerimizin huzur dolu atmosferiyle kucaklaştırıyoruz. Oyunlarla neşeleniyor, ikramlarla muhabbeti paylaşıyor, her buluşmada kalplerimize bir güzellik ekiyoruz. Gayemiz imanla, sevgiyle ve umutla büyüyen bir gençlik yetiştirmek diye konuştu.

Projenin yerel etkisi

Program, çocukların cami ortamını tanıması ve ailelerle birlikte sosyal bir araya gelme imkanı sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Müftülük, proje kapsamında sürdürülen ziyaretlerle çocukların manevi ortamlara yakınlaşmasını hedefliyor.

DOĞANŞEHİR'DE MÜFTÜLÜKTEN ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM

DOĞANŞEHİR'DE MÜFTÜLÜKTEN ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM

DOĞANŞEHİR'DE MÜFTÜLÜKTEN ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı