Doğanşehir'de otlatma kavgası traktöre döndü: korucu ağır yaralandı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otlatma tartışması taşlı-sopalı kavgaya dönüştü; bir kişi traktörü kullandı ve bir köy korucusu ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 01.08.2026 18:17
Güncelleme Tarihi: 01.08.2026 18:46

Doğanşehir'de otlatma kavgası traktöre döndü: korucu ağır yaralandı

Olayın gelişimi:

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi'nde öğle saatlerinde iki aile arasında başlayan hayvan otlatma tartışması kısa sürede büyüdü. İddialara göre kavga taşlı ve sopalı arbedeye dönüştü; arbede sırasında bir şahsın kullandığı traktör tartıştığı kişilerin üzerine sürüldü.

Olayda iki kişi traktörün altında kalmaktan son anda kurtulurken, traktörden düştüğü öğrenilen bir köy korucusu ağır yaralandı. Yaralıya ilk müdahale bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin müdahalesi ve süreç:

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri mahallede güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

MALATYA'DA TARTIŞTIĞI KİŞİLERİN ÜZERİNE TRAKTÖR SÜRDÜ: HAYVAN OTLATMA KAVGASINDA CAN...

MALATYA'DA TARTIŞTIĞI KİŞİLERİN ÜZERİNE TRAKTÖR SÜRDÜ: HAYVAN OTLATMA KAVGASINDA CAN PAZARI

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.